Daha Fazla Bilgi Edinin

Web Yazılım

Web Yazılım

Web Yazılım

  • İst Tasarım
  • Temmuz 12, 2019
Web Yazılım

Yazılım, bilgisayarların ve ilgili aygıtların çalışmasını sağlayan çeşitli programlar için genel bir terimdir. Yazılım, dikkatlice organize edilmiş bilgisayar talimatları ve programcılar tarafından Java, PHP, C, C + ve Python gibi herhangi bir bilgisayar dilinde yazılmış kodlardan oluşur.


Web Yazılım Nedir?

Yazılım, bilgisayar kullanıcılarının bir görevi gerçekleştirmek için bilgisayar bileşenlerini (hem sabit hem de yazılım bileşenleri) komut vermek veya talimat vermek için kullandıkları bir talimatlar dizisinden oluşur. Web yazılım ise bir web sitesini inşa etmek için sitenin temellerini oluşturan, arka planda işleyen sihirli kodlar bütünüdür.

Tüm büyük çabalarda olduğu gibi, web tasarımın temelini oluşturan yazılım ise hem ilham hem de sebat ister.


En Yeni Teknoloji

En yeni çıkmış teknolojileri kullanarak, web sitenizi, kurumsal kimliğinizi profesyonel bir biçimde yansıtan ve oldukça kaliteli bir kod yapısı ile harikalar oluşturan yazılım ile hizmetinizdeyiz.


Doğru Web Yazılım

Doğru bir web yazılıma sahip olmak ;"Güven ve Kalite" demektir, diğer taraftan kötü yazılım = kötü iş verimliliği, zaman ve para kaybı demektir. Bunu Düşünerek Temiz, geçerli ve sade kodlama, mükemmel HTML5 ve CSS3, Php, Asp, Mysql vb. web tasarım ve yazılım dilleri ile son teknolojiyi harmanlayarak kaliteyi: web tasarım istanbul da bizimle yakalayın.

1375+

Mutlu Müşteriler

mutlu müşteriler

33+

Tamamlanmış Projeler

tamamlanmış projeler

546+

Kahve Bardağı

bir yudum kahve molası

15+

Üyeler

üyeler

En Kaliteli Hizmet & Çünkü:

Yaptığımız işlerde bizi başarıya götüren sebebin müşteri memnuniyetinden geçtiğini bilerek en yüksek kalitede müşteri memnuniyetini gözeterek en kaliteli ürünlerle siz değerli müşterilerimizi hitap ederek hizmet veriyoruz.